Vele bedrijven gingen u voor...

Wilt u zakelijk bestellen? Géén probleem!

Ook grotere aantallen bestelt u eenvoudig en snel bij Brave International B.V. U ontvangt dan aantrekkelijke kortingen en wij bezorgen alle artikelen op het door u gewenste adres.

Bel ons op telefoonnummer 013-545 33 69 of stuur een e-mail en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte, dan kunnen wij de bestelling direct voor u afhandelen. U ontvangt uiteraard een gespecificeerde factuur inclusief BTW.

PRECIES WAT U WILT, OP MAAT GEMAAKT!

Uw eigen unieke ontwerp, materiaal of persoonlijke stijlelementen, ook dat is mogelijk bij Brave International B.V. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het vervaardigen van custom-made vuurkorven, vuurschalen, terrashaarden, etc.

Wij kunnen vrijwel ieder ieder artikel custom-made vervaardigen; in uw eigen kleur, in uw eigen model en met uw eigen bedrijfsnaam of label. Ook eventuele speciale verpakkingen kunnen wij voor u verzorgen.

bavaria-kachel-staal-vuur

ORIGINELE KERSTPAKKETTEN MET VUURKORF OF VUURSCHAAL

De wereld verandert snel. Wat niet verandert is dat uw medewerkers en relaties een origineel kerstpakket enorm blijven waarderen. Een traditie om vast te houden dus!

Brave International B.V. biedt u de mogelijkheid om een origineel kerstpakket aan te bieden. Bijvoorbeeld een leuke vuurkorf, een trendy vuurschaal of een populaire Zweedse fakkel aangevuld met allerlei lekkernijen en leuke accessoires voor bij het vuur. En… in alle prijsklassen. Voor elk wat wils dus!

Winterfeest_BBQ_schaal