Vele bedrijven gingen je voor…

Wil je zakelijk bestellen? Géén probleem!

Ook grotere aantallen bestel je eenvoudig en snel bij Brave International B.V. Je ontvangt dan aantrekkelijke kortingen en wij bezorgen alle artikelen op het door jouw gewenste adres.

Bel ons op telefoonnummer 013-545 33 69 of stuur een e-mail en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wanneer je akkoord gaat met onze offerte, dan kunnen wij de bestelling direct voor je afhandelen. Je ontvangt uiteraard een gespecificeerde factuur inclusief BTW.

Precies wat u wilt, op maat gemaakt

Jouw eigen unieke ontwerp, materiaal of persoonlijke stijlelementen, ook dat is mogelijk bij Brave International B.V. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het vervaardigen van custom-made vuurkorven, vuurschalen, terrashaarden, etc.

Wij kunnen vrijwel ieder ieder artikel custom-made vervaardigen; in jouw eigen kleur, in je eigen model en met jouw eigen bedrijfsnaam of label. Ook eventuele speciale verpakkingen kunnen wij voor je verzorgen.

bavaria-kachel-staal-vuur

Originele kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal

De wereld verandert snel. Wat niet verandert is dat jouw medewerkers en relaties een origineel kerstpakket enorm blijven waarderen. Een traditie om vast te houden dus!

Brave International B.V. biedt je de mogelijkheid om een origineel kerstpakket aan te bieden. Bijvoorbeeld een leuke vuurkorf, een trendy vuurschaal of een populaire Zweedse fakkel aangevuld met allerlei lekkernijen en leuke accessoires voor bij het vuur. En… in alle prijsklassen. Voor elk wat wils dus!

Winterfeest_BBQ_schaal