Vacature ONLINE CONTENT SPECIALIST

Om de verdere groei van onze webwinkels te realiseren zijn we op zoek naar een ambitieuze Online Content Specialist die ons team wil komen versterken! Herken jij jezelf in onderstaande vacature? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Als Content Specialist produceer jij met jouw creatieve (schrijf) stijl pakkende content die er toe bijdraagt dat steeds meer mensen kiezen voor de mooiste producten van Vuurkorfwinkel.nl. Jij creëert content waarmee je de unieke aspecten van elke tuinhaard, vuurschaal of vuurkorf weet over te brengen aan de lezer. Weet jij hoe je met jouw teksten onze bezoekers kan bereiken? Reageer dan snel op onderstaande vacature!

Wie is Brave International B.V.

Brave International B.V. is gevestigd in Tilburg en is een groothandel in tuin- en interieurartikelen op het gebied van warmte en sfeer. Het is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het verkopen van producten via diverse webshops (NL, BE, DU, EN & sinds 2021 FR) aan de klant of via retailers in Europa. Het bedrijf profileert zich als dé sfeermaker van Europa en is op weg om zich in meerdere landen te vermarkten.

Van begin tot eind besteed Brave International B.V. aandacht aan haar klanten en partners, maar ook aan haar werknemers! Want hoe innovatief (online) verkoop ook kan zijn, mensen maken bij het team van Brave International B.V. het verschil. Ons team wordt geïnspireerd door een open en creatieve werksfeer waarin mensen met plezier samenwerken. Tot slot worden een professionele ontwikkeling en nieuwe initiatieven aangemoedigd en gestimuleerd.

Functieomschrijving

Als Online Content Specialist vervul je een heel belangrijke rol binnen het team van Brave International B.V. Op basis van jouw kennis en ervaring wordt er content ontwikkeld die ons helpt om voorop te blijven lopen.

Belangrijke taken:

 • Bedenken, schrijven en implementeren van creatieve content volgens SEO richtlijnen (social media, blogberichten, commerciële en informatieve teksten)
 • Samenwerken met en het aansturen van externe bloggers
 • Het beheer van de content kalender en het zorgdragen voor het efficiënt plannen van content over onze diverse kanalen
 • Een sparringpartner zijn voor collega’s als het gaat om strategische content

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in marketing, communicatie en/of journalistieke richting
 • Je bent vernieuwend en creatief
 • Je bent tekstueel zeer vaardig
 • Je hebt affiniteit met web content, (SEO) copy en content management systemen (CMS)
 • Naast je creativiteit heb je oog voor details en ben je een echte teamplayer
 • Pré: relevante werkervaring in de e-commerce sector
 • Pré: je bent tekstueel ook vaardig in de Engelse en Duitse taal

Wat wordt jou geboden?

Een baan bij een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf waar we voor elkaar klaar staan. Je werkt samen met leuke collega’s in een aangename sfeer. Een baan met een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, doorgroeimogelijkheden en wekelijkse borrels en geweldige personeelsuitjes waarmee je herinneringen maakt samen met het team.

Solliciteren

Hebben wij een vuurtje aangewakkerd? Solliciteer dan direct. Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar info@braveinternational.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Robert Adams via bovenstaand mailadres of tel. 013 545 3369.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.