Meewerkstage ONLINE MARKETING MEDEWERKER

Fulltime; 1 á 2 dagen p/w voor opdracht (Let op! Bij voorkeur zoeken wij een stagiair die voor minimaal 4 maanden moet stagelopen).

Volg jij op dit moment een HBO- of MBO-opleiding in de richting van Marketing & Communicatie en zoek je een super leerzame en veelzijdige online marketing stage? Lees snel verder, misschien zoeken wij elkaar!

Wie is Brave International B.V.

Brave International B.V. is gevestigd in Tilburg en is een groothandel in tuin- en interieurartikelen op het gebied van warmte en sfeer. Het is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het verkopen van producten via diverse webshops (NL, BE, DU, EN & sinds 2021 FR) aan de klant of via retailers in Europa. Het bedrijf profileert zich als dé sfeermaker van Europa en is op weg om zich in meerdere landen te vermarkten.

Van begin tot eind besteed Brave International B.V. aandacht aan haar klanten en partners, maar ook aan haar werknemers! Want hoe innovatief (online) verkoop ook kan zijn, mensen maken bij het team van Brave International B.V. het verschil. Ons team wordt geïnspireerd door een open en creatieve werksfeer waarin mensen met plezier samenwerken. Tot slot worden een professionele ontwikkeling en nieuwe initiatieven aangemoedigd en gestimuleerd.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) Online Marketing houd je je bezig met het onder de aandacht brengen van de verschillende webshops en producten in alle landen. Neem bijvoorbeeld een kijkje op www.vuurkorfwinkel.nl of www.feuerkorb-shop.de en de daaraan gekoppelde social media kanalen.

Wat houdt de functie concreet in?

Wat je werkzaamheden concreet inhouden, lees je hieronder:

 • Up-to-date houden van website content
 • Creëren van creatieve content voor nieuwsbrieven, blogberichten en diverse social media kanalen en het plaatsen hiervan
 • Meedenken en ondersteunen bij acties en campagnes
 • Ontwikkelen promotiemateriaal; schrijven promotionele teksten, organiseren/ontwerpen van promotie afbeeldingen
 • Incidenteel ondersteunen van andere afdelingen; o.a. bijvoorbeeld het bijhouden en organiseren van onze derde verkooppunten zoals Marktplaats

Jouw bedrijfsopdracht

(Online) Marketing dynamische en creatieve sector. De opdracht wordt daarom pas bij aanvang van de stage vastgesteld. We overleggen graag samen met jou de mogelijkheden. Zo is de opdracht relevant voor het bedrijf én sluit deze aan op jouw interesses.

Gewenst profiel

 • Je bent doortastend (initiatiefrijk, creatief, inventief, eerlijk/mondig, ‘harde werker’)
 • Je weet prioriteiten te stellen, accuraat en zelfstanding werken
 • Je volgt bij voorkeur een MBO- of HBO-opleiding in de richting van marketing of communicatie.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Het is een pre als je andere talen beheerst maar is geen vereiste; Engels, Duits, Frans, Spaans
 • Het is een pre als je ervaring hebt binnen de e-commerce of met CMS systemen (zoals Magento)

Wat wordt jou geboden?

Een dynamische functie met een uitdagende stageplaats in Tilburg (slechts 10 min. op de fiets vanaf het centraal station). Op de werkvloer krijg je van alles mee aangaande het reilen en zeilen van een ondernemend bedrijf op het gebied van sfeer en warmte. Elke vrijdagmiddag een gezellige borrel om de week mee af te sluiten.

Solliciteren

Enthousiast? Solliciteer dan nu. De start van je stage is bespreekbaar. Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar info@braveinternational.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Roos van Bommel via bovenstaand mailadres of tel. 013 545 3369.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.