Meewerkstage ALGEMEEN (COMMERCIËLE EN LOGISTIEKE OPLEIDINGEN)

Fulltime; 1 á 2 dagen p/w voor opdracht (Let op! Bij voorkeur zoeken wij een stagiair die voor minimaal 4 maanden moet stagelopen).

Volg jij op dit moment een HBO- of MBO-opleiding in de richting van Account-, Assistent-manager, Commercieel medewerker, Logistiek teamleider, Marketing & Communicatie etc. en zoek je een super leerzame en veelzijdige meewerkstage? Lees snel verder, misschien zoeken wij elkaar!

Wie is Brave International B.V.

Brave International B.V. is gevestigd in Tilburg en is een groothandel in tuin- en interieurartikelen op het gebied van warmte en sfeer. Het is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het verkopen van producten via diverse webshops (NL, BE, DU, EN & sinds 2021 FR) aan de klant of via retailers in Europa. Het bedrijf profileert zich als dé sfeermaker van Europa en is op weg om zich in meerdere landen te vermarkten.

Van begin tot eind besteed Brave International B.V. aandacht aan haar klanten en partners, maar ook aan haar werknemers! Want hoe innovatief (online) verkoop ook kan zijn, mensen maken bij het team van Brave International B.V. het verschil. Ons team wordt geïnspireerd door een open en creatieve werksfeer waarin mensen met plezier samenwerken. Tot slot worden een professionele ontwikkeling en nieuwe initiatieven aangemoedigd en gestimuleerd.

Waarom zoeken wij jou?

Wij groeien graag en geloven daarbij in een uitwisseling van kennis. Hierbij leren wij studenten alles over ons bedrijf en handel, maar andersom willen wij ook leren van studenten door hun inzichten, kennis en frisse blik op ondernemen. Wij zijn voortdurend opzoek naar enthousiaste stagiaires en bieden een uitdagende en prettige leeromgeving met voldoende ruimte voor zelfontplooiing.

Welke stage mogelijkheden zijn er?

De volgende opleidingen komen in aanmerking voor een stage bij Brave International B.V.:

 • (junior) Accountmanager
 • Assistent-manager International handel
 • Vestigingsmanager Groothandel
 • Commercieel medewerker
 • Logistiek medewerker
 • Logistiek teamleider
 • Marketing & Communicatie
 • Online marketing

Staat jouw opleiding hier niet tussen maar kom je wel graag werken bij ons? Neem contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek.

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf voor diverse opleidingen. Bekijk hier meer informatie!

Wat zoeken wij in jou?

Wij zijn opzoek naar studenten die passen binnen ons team. Zie jij jezelf in onderstaande criteria? Dan zijn wij op zoek naar jou! (let op: per opleiding zoeken wij nog extra kwaliteiten)

 • Je bent doortastend (initiatiefrijk, creatief, inventief, eerlijk/mondig, ‘harde werker’)
 • Je houdt van een praatje maar weet ook wanneer het noodzakelijk is om door te werken
 • Je kan accuraat en zelfstanding werken
 • Je volgt bij voorkeur een MBO- of HBO-opleiding in één van de genoemde richtingen
 • Je bent in staat klanten, partners en collega’s correct te behandelen in woord en geschrift
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Jouw bedrijfsopdracht

Moet je vanuit school een opdracht maken? Elke week krijg je 1 of 2 dagen de tijd om hieraan te werken. Wat de opdracht is wordt bij aanvang van de stage vastgesteld. Wij stellen input vooraf je stage zeer op prijs. Hierna overleggen wij graag samen met jou de mogelijkheden. Zo is de opdracht relevant voor het bedrijf én sluit deze aan op jouw interesses.

Wat wordt jou geboden?

Een dynamische functie met een uitdagende stageplaats in Tilburg (slechts 10 min. op de fiets vanaf het centraal station). Op de werkvloer krijg je van alles mee aangaande het reilen en zeilen van een ondernemend bedrijf op het gebied van sfeer en warmte. Elke vrijdag houden we een gezellige borrel om de week mee af te sluiten.

Solliciteren

Enthousiast? Solliciteer dan nu. De start van je stage is bespreekbaar. Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar info@braveinternational.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Robert Adams via bovenstaand mailadres of tel. 013 545 3369.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

logo-erkend-leerbedrijf